Notícies

February 01, 2013
2ª cursa del muntanya del Roc Gros a Hostalets de Balenya
roc gros

La cursa del Roc Gros 2013 tindrà lloc a Hostalets de Balenyà el proper dia 7 d’abril

La Cursa del Roc Gros és una Mitja Marató de muntanya de 1030 metres de desnivell positiu i 2060 metres d’acumulat que transcorre per infinitat de corriols molt poc coneguts del terme municipal de Balenyà. Els participants a la cursa passen per indrets amb una vista privilegiada de la Plana de Vic, els Pirineus i el Montseny. La cursa té una dificultat mitjana i compta amb 3 ascensos als turons més emblemàtics de la Serra de Fontderola: el Roc Gros (809m), el Puig Castellar (1017m) i el Puigsagordi (984m). La inscripció a aquesta cursa de muntanya costa 15 € i a cada participant se l’obsequia amb diversos regals. Podeu trobar més informació a http://www.cursadelrocgros.com

 

Un cop finalitzada la cursa, sapigueu que al nostre restaurant a Hostalets hi podeu dinar molt bé cuina mediterrània i plats de productes de la terra com ara amanides variades, cassoles, carns a la brasa i, sobretot, els nostres pollastres a l’ast cuits amb llenya de renom a la comarca d’Osona. Tots els nostres productes són d’elaboració casolana i amb productes frescos de mercat. Menu de pollastre a l’ast cuit amb llenya:

1/2 pollastre a l’ast + patata al caliu + copa de vi Rioja o cava = 7,25 €

 

Si, en canvi, preferiu no entaular-vos massa, també us oferim la possibilitat de dinar a la nostra Pizzeria amb pizzes artesanes variades, plats combinats boníssims o entrepans.

Sou benvinguts, doncs, a La Barrica d’en Pep i a la cafeteria i pizzeria Els Arcs d’Hostalets de Balenyà! Estarem molt contents de servir-vos i us desitgem que tingueu una molt bona cursa del Roc Gros !!

No comments
COMMENT